7راهحل سهل برای مراقبت از ناخنهای شكننده
ناخن هایتان را مرطوب نگه دارید
برای اینكه ناخنهایی سالم داشته باشید نیاز بهاین است كه ناخن و پوسته اطراف آن را به طور تروتمیز چرب كنید و مدام كرم مرطوب كننده همراهتان باشد . بهطور كلی بهتر است با به کار گیری از كرمهای مرطوبكننده هر روز مخصوصا در هوای سرد و خشك , ناخنها را مرطوب كنید .
دستكش , دوست ناخنهای شما
در صورتیکه كه دستانتان با آب فراوان تماس دارااست , برای خودداری از آسیب وصال به ناخن , و نرم شدن آنها از دستكش منفعت كنید . هنگام ظرف شستن وشست و شوی خانه , به کار گیری از دستكش واجب است .
آهن به تن بزنید
درصورتیکه آهن كافی دریافت نكنید ناخنهایتان آن را نشان می دهد . كمبود آهن كه در خانمها رایج است سبب ساز شكنندگی ناخنها میشود ; بنابراین کسانی که این مشكل را داراهستند بایستی غذاهای پرآهن مصرف کنند که بهترین منبع دریافت آهن , اسفناج و گوجه فرنگی است . همینطور منابع حیوانی آهن عبارت است از گوشت گاو , بوقلمون , اردك , مرغ , میگو و تخم مرغ . منابع گیاهی آهن سویا , عدس , لوبیا و سبوس است .
با مصرف ویتامین C میتوانید به جذب آهن حیوانی به بدن كمك كنید ; البته همت كنید مواد غذایی بی نیاز از آهن , زینك , ویتامین B و گوگرد مصرف كنید چون مواد غذایی پروتئینی كه غنی از اسیدهای آمینه , ویتامین B و گوگرد میباشند , سبب دشوار و قشنگ شدن ناخنهایتان میشوند .
استفاده بیش از حد از لاك سبب ساز خشكی و شكننده شدن ناخنها می شود
لاك ممنوع
استفاده بیشتراز حد از لاك سبب ساز خشكی و شكننده شدن ناخنها می شود . لاك موجب میشود كه سوراخهای تراز ناخن بسته شوند و ناخن با مشكل كمبود اكسیژن مواجه شود ; بدین ترتیب به کار گیری نكردن از لاك در طولانیمدت ملازم با رعایت سایر اصول گفته شده میتواند باعث بهتر شدن شرایط ناخن شود ; پس تنها در شرایط خاص لاك بزنید .
وقت مناسب ناخنگیری
مدام بعد از حمام ناخنهای خود را بگیرید زیرا آسیب كمتری به آن می رسد . در بقیه مواقع ناخن شكنندگی داراست كه به تراز ناخن آسیب می رساند البته بعداز خزینه , ناخن نرم است و شكننده نمی باشد .
آب بنوشید
یك آزمایش بی آلایش برای تشخیص كمبود آب بدنتان این است که مرحله ناخن را محكم فشار دهید تا ناخن از صورتی به سفید تغییر و تحول رنگ دهد ; آنگاه ناخن را رها كنید و ببینید در چه وقتی به رنگ نخستین خویش برمیگردد . چنانچه ناخن كمتر از دو ثانیه به رنگ اصلیاش باز نگردد یعنی بستر ناخن در گیر كمبود آبی رنگ است . در طولانی بازه زمانی این كمبود آب باعث شكنندگی ناخن می شود ; بدین ترتیب برای مراقبت سالمی ناخنهایتان به اندازه كافی آب بنوشید .
پروتئین فراموش نشود
كمبود پروتئین , خود را به صورت یك نوار سفید در پهنا ناخن نشان می دهد . ناخنها بیشتر از پروتئین ساخته شدهاند ; براین اساس برای اینكه ناخنهایی بلند , کارکشته و جذاب داشته باشید می بایست روزانه به حدنصاب پروتئین مصرف كنید . كراتین , عنصر اصلی مو و ناخن , از آمینواسیدها علی الخصوص سیستئین ساخته شده است . با این حال بدین معنی نیست كه شما به مكملهای سیستئین نیاز دارید .
خوردن منابع پروتئینی متنوع می تواند به شما این اطمینان را بدهد كه برای داشتن ناخنهایی سلامت به میزان كافی آمینو اسید مصرف كردهاید . درحال حاضر این پروتئین به اندازه قابل توجهی در ماهی قزلآلا , ماست و گردو موجود است . منابع دیگر پروتئین مشتمل بر ماهی , میگو , بوقلمون , مرغ , گوشت , سویا , تخم مرغ , آجیل و لبنیات است .
[ بازدید : 26 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما : ]